Най-обичаното кулинарно риалити в България Hell’s Kitchen  стартира новия си,

...
Най-обичаното кулинарно риалити в България Hell’s Kitchen  стартира новия си,
Коментари Харесай

Hell’s Kitchen стартира тази вечер с три отбора и тричасов мега епизод

Най-обичаното кулинарно риалити в България Hell’s Kitchen   започва новия си, пети, сезон довечера в 20,00 не с два, а с три тима. Осем известни персони влизат в новия звезден отбор. Сред известните участници има телевизионна водеща, певица, риалити звезда, поп-фолк изпълнителка, културист, публицист, инфлуенсър и артист. Шест от звездите към този момент са посочили какво могат в кухнята в „ Черешката на тортата “. Социалните мрежи са залети с догатки за имената им, само че кои са те ще стане ясно в първия епизод на кулинарното риалити.
 Hells Kitchen NOVA
„ Новият пролетен сезон за NOVA към този момент стартира повече от сполучливо. С доста положителните резултати на „ Един за различен “, прелестните резултати от „ Като две капки вода “ от нощес. Ние няма накъде да вървим – би трябвало да забием третия гвоздей – със старта на третото огромно шоу за малкия екран през този сезон и аз имам вяра, че това ще се случи довечера от 20:00 ч. “, съобщи тази заран в ефира на продуцентът на Hell’s Kitchen Витомир Саръиванов.

„ Ще има доста изненади! Започваме със звездния тим и със занимателни игри. Ще се смеем доста – има огромни облици тази година, има и хора с високи поръчки, работили в заведения за хранене със звезда „ Мишлен “. Един от участниците се е състезавал в Hell’s Kitchen Бразилия. Тази година ще събера и звездното трио. Зрителите ще ме видят дружно с кулинарния специалист началник Андре Токев и кулинарния самурай началник Петър Михалчев “, разкри началник Виктор Ангелов в изявление за.

18-те претенденти за успеха в Hell’s Kitchen България ще се изправят в епични борби, с цел да завоюват доверието на началник Ангелов и огромната премия от 100 000 лв.

Актуални вести може да откриете в уеб страницата на ,  и официалния на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР